Az Európai Unióban készített termék 100%-ban természetes cukoralkoholt tartalmaz. Ez a növényi édesítőszer azoknak ajánlott, akik vágynak az édes íz,de tudatosan is étkeznének. A hagyományos cukor kiváló alternatívája megtalálható zöldségekben,...
Növényi alapú természetes édesítőszer. Az Európai Unióban készített termék 100%-ban természetes cukoralkoholt tartalmaz. Ez a növényi édesítőszer azoknak ajánlott, akik vágynak az édes íz,de tudatosan is étkeznének.A hagyományos cukor kiváló...
A stevia gyógynövény édes leveleiből készült kivonat, természetes tablettázó anyagok hozzáadásával. Fehér színű, apró tabletták, melyek felhasználhatóak tea, kávé, üdítők, édes levesek, szószok, sütemények, krémek és habok édesítésére. Egy tabletta...
A kókuszvirágcukor egy természetes édesítőszer, melyet a kókuszpálma virágjának nedvéből készítenek. Ez a kiváló alternatíva a hagyományos cukroknak, mivel magasabb tápértékkel rendelkezik és alacsonyabb glikémiás indexű. A kókuszvirágcukor gazdag ásványi...
A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre.Összetevők:Erythritol, Nátrium-bikarbonát, Steviol-Glycoside Reb-A 98%, Borkősav, Leucinegyéb allergének:Nyomokban dióféléket tartalmazhatÁtlagos tápérték 100g termékben:
Datolyaszirup egy természetes édesítőszer, amelyet datolya gyümölcsből készítenek. Gazdag ásványi anyagokban, például káliumban, vasban és magnéziumban. A dalyaszirupot gyakran ízletes édességek, italok és pékáruk édesítésére, és azoknak, akik elkerülik a...