Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2023.03.06.
Olvasási idő:
2 perc
A mogyoróvajnak magas a fehérjetartalma, ami elengedhetetlen a testben lévő szövetek építéséhez és javításához. Egészséges zsírokban és rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. A mogyoróvaj számos vitamin forrása, mint az E-vitamin, magnézium és kálium.
Sokoldalú, hiszen számos receptben felhasználható: turmixokban, szendvicsekben, müzliszeletekben is. Fontos azonban megjegyezni, hogy természetes, cukrozatlan, hozzáadott olajok és cukrok nélküli változatokat válasszunk.
Kategória: Desszert
Előkészítési idő: 3 perc
Adag: 4-5 db
Fagyasztási idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
Allergének: Gluténmentes, Vegán
Az egyik legjobb sütés nélküli desszert, amit nagyon könnyű elkészíteni és csupán 6 egyszerű hozzávalóra van szükséged! Próbáld ki te is!
1. Lépés
Keverd össze a mogyoróvajat, juharszirupot, kókuszolajat, vanília aromát egy tálban.
2. Lépés
Öntsd hozzá az étcsoki darabokat és jól keverd el.
3. Lépés
Sütőpapírral bélelt tálba nyomkodd el egy spatula segítségével a tésztát és még szórd meg egy kis étcsoki darabokkal.
4. Lépés
Tedd a fagyasztóba 1-2 órára.
Jó étvágyat! :)