Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2023.01.28.
Olvasási idő:
4 perc
A mogyoróvaj használata is egyre népszerűbb lett, hiszen jó fehérjeforrás és nagyon ízletes. A világon az egyik legnépszerűbb kenhető krém, amit sokféleképpen tudunk felhasználni. Azonban, nagyon figyelni kell arra, hogy hozzáadott zsíroktól és cukortól mentes legyen. A mogyoróvaj B3-vitaminban, E-vitaminban, mangánban, B6-vitaminban és magnéziumban gazdag.
Többféleképpen fogyasztható: kenyérre kenve, sütikbe keverve, palacsintába vagy akár puffasztott rizzsel is tökéletes. Mi egy ropogós mogyoróvajas szeletet hoztunk nektek.
Kategória: Uzsonna
Előkészítési idő: 5 perc
Adag: 6 db
Fagyasztási idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
Allergének: Gluténmentes, Cukormentes, Vegán
Lehet lágy vagy ropogós, mi a mogyoróvajat mindenhogy szeretjük! Ez a puffasztott rizses mogyoróvajas szelet is nagyon gyors és finom. :)
1. Lépés
Törjük össze kézzel a puffasztott rizst és adjunk hozzá egy evőkanál mogyoróvajat.
2. Lépés
Tegyük 1 órára fagyasztóba. Egy külön tálban az étcsokoládét olvasszuk fel a kókuszolajjal.
3. Lépés
Miután megdermedt a magkrémes puffasztott rizs, mártsuk bele a kókuszolajos csokoládéba.
Jó étvágyat! :)