PRiscilla

2022.10.12.

Olvasási idő:

1 perc

Ingyenes sminktanácsadás a budapesti Árkádban

Sajátítsd el az arcodnak megfelelő szem- és arcformázás technikáját, egyéniségedhez illő sminkekkel kiegészülve.

Várunk téged 2022.10.12-én, csütörökön a budapesti Árkádban egy személyre szabott sminktanácsadással!


  • "Csak nemrégiben találkoztam a PuroBio készítményeivel, de szerelem volt első látásra. A folyékony alapozó, a korrektor és ez a mattító kompakt púder a három legnagyobb kedvencem lett. Először is, ami megfogott, hogy természetes alapanyagokkal készültek. Az árnyalatuk is nagyon természetes hatású, nekem pont passzol a bőrszínemhez. Nem sárgás, nem rózsaszínes. Nagyon szépen fednek. Mivel picit zsírosabb a bőröm, ezért a mattító púder elengedhetetlen kelléke a sminkkészletemnek. Csodásan dolgozik, hosszú időre szépen fixálja a sminkemet csillogó felületek nélkül."

    • - olvasható az elégedett hozzászólás.


"After 250 hours of research and testing, including interviewing five baby wearing experts and walking over 100 miles in 15 wraps, slings, and meh dais, we think that the Gemlak Baby Carriers is the best"

  • Lily


A márkáról

A PuroBIO Cosmetics egy fiatal olasz márka. Célja olyan organikus, Olaszországban készült sminktermékek gyártása, melyek nem tartalmaznak az egészségre káros összetevőket, és amelyeket nem teszteltek állatokon. A márka filozófiája szerint természetes és tiszta összetevőkből is előállíthatóak dekorkozmetikai termékek, anélkül, hogy a magas minőség kárára menjen. A cég termékei az alábbi tanúsítványokkal rendelkeznek: CCPB , NATRUE, vegán OK és a nikkel teszt.

Tanácsadás 

Van, aki minél feltűnőbben szereti és van, aki kizárólag úgy, hogy észre se vegyék. Van, aki órákat kísérletezik vele, mások öt percet hajlandóak rááldozni a reggelükből.

Gyere el hozzánk 2022.10.13-án, csütörtökön a budapesti Árkádba és próbáld ki a PuroBIO termékeit! 

Bőrtípusodnak megfelelően megtanulhatod, hogyan sminkeld magad az egyszerű hétköznapokon vagy jeles alkalmakkor, valamint azt is, hogy milyen anyagokat használj.

OLDAL TETEJÉHEZ