Akár főzésről, akár sütésről van szó, a különleges sajtolásos eljárással készített konyhai alapanyag használatának és fogyasztásának előnyeit nap mint nap tapasztalhatja! Ételeinek minden esetben kellemes és gazdag ízvilágot varázsol. A...
Összetevők: búzasikér A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz...
A földimandula vagy tigrisdió igazából nem is mandula vagy dió, hanem egy Észak-Afrikában és a Mediterráneum területén őshonos fűféle gyökérgumója, amelyet évszázadok óta fogyasztanak már. Hazánkban viszonylag kevésbé ismert még...
Jellegzetes íze, színe és illata is különlegessé teszi, ráadásul nem okoz emésztési panaszokat allergiások esetében sem. Magas a fehérjetartalma, emiatt a vegetáriánusok és a vegánok körében is közkedvelt konyhaialapanyag, mindezek...
Összetevők: 100% gluténmentes magyar zab Egyéb allergének: Nyomokban földimogyoró, diófélék és szezámmag Próbáld ki te is a matcha teás vegán muffin receptünket! Átlagos tápérték 100g termékben:Energia 1480kJ/352kcalZsír 6,0g-amelyből telített zsírsavak 1,4gSzénhidrát 52,2g-amelyből cukrok 0,4gFehérje 15,2gRost...
A zöld banán szárításával majd őrlésével készített lisztet a banántermő országokban régóta használják, ám nálunk még viszonylag újdonságnak számít. Érdemes kipróbálnunk és beillesztenünk az étrendünkbe, különösen azoknak, akik gluténérzékenységben szenvednek,...