Növényi alapú természetes édesítőszer. Az Európai Unióban készített termék 100%-ban természetes cukoralkoholt tartalmaz. Ez a növényi édesítőszer azoknak ajánlott, akik vágynak az édes íz,de tudatosan is étkeznének.A hagyományos cukor kiváló...
Cukorhelyettesítő, melynek édesítőhatása négyszer annyi, mint a hagyományos répacukoré, ezáltal négyszer kevesebbet használunk belőle. Összetevők: erytritol, stevia, sucralose.Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 0 kJ/0 kcalZsír: 0g Amelyből telített zsírsavak: 0g Szénhidrát:...
Az egzotikus kókuszvirág cukor finom, karamellás ízzel kényezteti az ízlelőbimbókat, miközben alacsony glikémiás indexe miatt kíméli a vércukorszintet. Használd édességek, italok és sütemények készítéséhez, és élvezd a természet adta édes...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud...
Összetevők:szőlőcukoregyéb allergének:-Átlagos tápérték 100g termékben:Energia 1522 kJ (358 kcal) Zsír 0 g - ebből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 90 g - ebből cukor 90 g Fehérje 0 g Só...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud...
A kókuszvirágcukor egy természetes édesítőszer, melyet a kókuszpálma virágjának nedvéből készítenek. Ez a kiváló alternatíva a hagyományos cukroknak, mivel magasabb tápértékkel rendelkezik és alacsonyabb glikémiás indexű. A kókuszvirágcukor gazdag ásványi...