Tejszín helyettesítésére tökéletes kókuszból készült UHT krém, sütéshez, főzéshez, sütemények készítéséhez. Használat előtt felrázandó, felbontást követően pedig hűtőben tárolandó. Összetevők: Kókusz kivonat (80%), ivóvíz, növényi stabilizátorÁtlagos tápérték 100g termékben:Energia: 956kJ/229kcalZsír:...
A xantángumi egy természetes, növényi eredetű vízben oldható zselésítő, sűrítő anyag. Hidegen és melegen is feldolgozható, utólag is belekeverhető ételekbe. Számtalan területen használható például: - gluténmentes élelmiszerek esetén a xantángumi...
A zselatin a legelterjedtebb zselésítő anyag széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően. Használható többek között gumicukor, puding, kocsonya, édességek (pl. panna cotta) készítéséhez, levesek, szószok sűrítéséhez. Elkészítése: Jellemzően 6 gramm zselatint fél krémhez...
Használat előtt rázza fel. Kombinálható és keverhető savas összetevőkkel (citrom, bor, mustár ....). Próbálja ki szószokban, levesekben, pörköltekben, zöldségekben, tésztákban, süteményekben és desszertekben vagy kávéban. Finom, krémes, azonnal felhasználható, édes...