A Nature Cookta Kakaóvajat nem csak édes ételekhez használhatjuk fel, hanem a sós finomságokhoz is. Elsőre furcsának tűnik a gondolat, hogy édes alapízű zsírral készítsük el sós ételeinket, de olyan...
A fekete áfonya érdemes a figyelemre, mert: – Fogyasztásával a vérben lévő antioxidánsok mennyisége jelentősen emelkedhet, és a kutatók szerint ez elengedhetetlen a különböző szív- és érrendszeri megbetegedések, a cukorbetegség,...
A gránátalma termékek fogyasztása kifejezetten ajánlott egészségre gyakorolt pozitív hatása miatt, beleértve a gyulladásos betegségek és a rák megelőzését. Eredetileg gyógyításra használták: parazitás és mikrobiális fertőzések, fekélyek, hasmenés, vérhas, és...
Összetevők: Kókuszvíz (99,96%), L-aszkorbinsav (c-vitamin) Átlagos tápérték 100g termékben:Energia 94 kJ/22 kCal Zsír 0 g amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 5.5 g amelyből cukor 5.2 g Fehérje 0 g Só...
A homoktövis fogyasztása telitalálat a téli időszakban, mivel növeli szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát. Ebben az aprócska termésű növényben több, mint 10-szer annyi C-vitamin található, mint például a narancsban. Emellett tele...
A kakaópor az igazi csokoládé szerelmeseinek álma. Ez a bio minőségű kakaópor gazdag antioxidánsokban és természetes kakaóízben, amely tökéletes alapanyag desszertek, italok és sütik készítéséhez. Használd smoothie-k, forró csokoládék vagy sütemények...
Összetevő: 100% Gránátalmalé Átlagos tápérték 100 ml termékben: Energia: 310 kJ (74 Kcal) Zsír: 1,0 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 2,0 g ebből cukrok: 1,0 g Fehérje: 0 g...