Az olajfa (Olea europaea) évezredek óta szerves része a mediterrán és közel-keleti kultúráknak. Bár a hagyományos gyógynövénykutatók elsősorban teákban használták leveleit, az élelmiszerekben is felhasználták. Az olajfa különböző részei közül...
Az Olajfa levél kivonat fogyasztása támogathatja a szív és érrendszer, valamint az immunrendszer megfelelő működését, és a megfelelő koleszterinszint fenntartását. Az Olajfalevél kivonat, 40-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a hidegen...
Fehérfagyöngy - Viscum album Csökkentheti a magas vérnyomást (ingadozó vérnyomást) és annak kísérő tüneteit, az ebből eredő fejfájást, szédülést. Sejtregeneráló, immunerősítő hatású. Alkalmazása: A fagyöngyteát kizárólag hidegen készítjük, áztatással. Egy...
Kamillavirág - Matricaria chamomilla A kamillában lévő illóolajok gyulladáscsökkentő hatásúak, ezért a tápcsatorna és a légutak gyulladással járó megbetegedései esetén alkalmazható. Rendszeres fogyasztása enyhíti a gyomorpanaszokat, oldja a bélgörcsöket, segíti...
Laskagomba őrlemény magyar termelői, ízletes gombaként forró ételhez keverve is jól fogyasztható.Összetevők: laskagomba őrleményAdagolás: (1-3 mokkáskanálnyi) forrázva, esetleg teafűvel kiegészítve.Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők fogyasztása...