Hatóanyag: egy kapszulábanFermentált fekete fokhagyma kivonat 400 mg amelyből standardizált S-allil-cisztein 400 mcgAdagolás: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó...
A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület.Főleg a gyümölcsök, termések héjában a héj második, harmadik sorában fordul elő. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található...
Az olajfa (Olea europaea) évezredek óta szerves része a mediterrán és közel-keleti kultúráknak. Bár a hagyományos gyógynövénykutatók elsősorban teákban használták leveleit, az élelmiszerekben is felhasználták. Az olajfa különböző részei közül...
Az Olajfa levél kivonat fogyasztása támogathatja a szív és érrendszer, valamint az immunrendszer megfelelő működését, és a megfelelő koleszterinszint fenntartását. Az Olajfalevél kivonat, 40-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a hidegen...
Hatóanyag: Adagolás: 2 – 3 teáskanál (5g/kanál) magában fogyasztva, vagy langyos tejjel, ill. vízzel leöblítve. Ital készítéséhez keverjen el 1 teáskanál készítményt 250 ml meleg vízben.Összetevők: terminalia arjuna, cinnamomum zeylanicum,...
Adagolás: 3×10-20 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható. Használat előtt felrázandó!Összetevők: Növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz, Galagonya bogyó, Medvehagyma levél, Fehér fagyöngy ágvég, Galagonya virágos hajtásvég, Rozmaring...