A Tulsi (szent bazsalikom, indiai bazsalikom) gyógyító hatásai elismertek, az ayurvéda gyógyászat ősrégi idők óta használja. Vitaminokban, flavonoidokban, antocianinokban és fenolos savakban gazdag. A kozmetikában fertőzésgátló, méregtelenítő, antioxidáns, gyulladásgátló és...
A csipkebogyót évszázadok óta használják a hagyományos és a népi orvoslásban gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságaik miatt. A csipkebogyó megakadályozhatja a bőr öregedését, csökkentheti az csontritkulás által okozott fájdalmat, elősegítheti a...
Az acerola egy vadon termő kis cseresznye, C vitaminban bőségesen gazdag, de nagy mennyiségben tartalmaz más vitaminokat, enzimeket, bioflavonoidokat is. Az amazóniai medencében élő indiánok igazi kincsnek tartották. Az acerola...
Hatóanyag: Adagolás: 2 – 3 teáskanál (5g/kanál) magában fogyasztva, vagy langyos tejjel, ill. vízzel leöblítve. Ital készítéséhez keverjen el 1 teáskanál készítményt 250 ml meleg vízben. Összetevők: inula helenium, ocimum...