Tejszín helyettesítésére tökéletes kókuszból készült UHT krém, sütéshez, főzéshez, sütemények készítéséhez. Használat előtt felrázandó, felbontást követően pedig hűtőben tárolandó. Összetevők: Kókusz kivonat (80%), ivóvíz, növényi stabilizátorÁtlagos tápérték 100g termékben:Energia: 956kJ/229kcalZsír:...
A xantángumi egy természetes, növényi eredetű vízben oldható zselésítő, sűrítő anyag. Hidegen és melegen is feldolgozható, utólag is belekeverhető ételekbe. Számtalan területen használható például: - gluténmentes élelmiszerek esetén a xantángumi...
A zselatin a legelterjedtebb zselésítő anyag széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően. Használható többek között gumicukor, puding, kocsonya, édességek (pl. panna cotta) készítéséhez, levesek, szószok sűrítéséhez. Elkészítése: Jellemzően 6 gramm zselatint fél krémhez...