A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen felhasználható, így nem kérdéses, miért vált és maradt az...
A kukorica az egyik legősibb gabonánk. Közép-Amerikából származik, ahol az őslakosok rengeteg módon hasznosították. A kukoricapelyhet vagy corn flakest a 19. században találták fel, teljesen véletlenül. Jelentőség, hatások: A kukoricapehely kedvelt...
Bauck Hof bio gluténmentes zabpehely - demeter A zabpehely felhasználását talán senkinek sem szükséges bemutatni. A Bauck Hof zabpehely - azon felül, hogy gluténmentes - demeter minősítéssel rendelkezik, így garantálva a...
Prémium minőségű kíméletesen feltárt árpapehely. Az egész gabonaszem valamennyi tápanyagait tartalmazza. A kíméletes gyártás során a hántolt gabonaszemeket gőzben puhítják, majd hengerpárok között szétnyomják, ezután szárítják. A gabonaszemek pelyhesítéssel a...
Finom ropogós pehely, amely kizárólag válogatott, teljes tönkölybúza szemekből készül. Számos létfontosságú vitamint, rostot és tápanyagot tartalmaz, ráadásul nagyon finom! Tejjel, joghurttal, gyümölccsel gazdagítva megunhatatlan reggeli kedvenc lehet.Összetevők:Bio tönkölybúza Bio...
A hajdina magas szénhidrát-, fehérje-, ásványi anyag-, vitamin- és rosttartalma miatt is rendkívül értékes élelmiszer. Nagy mennyiségű, P vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz, melynek egészségvédő hatása leginkább a szív-és...
Dél-Amerikából származó álgabona, amelyet már többezer évvel ezelőtt is ismertek és termesztettek, de csak cc. 40 éve figyeltek fel kimagasló beltartalmi értékeire. Az amarant nem tartalmaz glutént, így az arra...