A "Monti" genovai pesto kizárólag olasz bazsalikom (36%) felhasználásával készül. A bazsalikom finom illata egy kiváló olasz sajt erős jegyével párosul: Pecorino. Az összes összetevő így házasodik össze, hogy egy...
A "Monti" vörös pestót közismerten a "genovai pesto testvérének" nevezik. A recept olasz bazsalikommal, napraforgómagolajjal és első osztályú szárított paradicsommal készül. Az aszalt paradicsom használata erős piros színt ad, így...
Eredeti olasz recept szerint készült, enyhén diós, fűszeres vegán pesto, friss bazsalikommal. Ajánljuk tésztákhoz, saláták, zöldségtálak ízesítésére. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó és hamar felhasználandó. Sajt helyett értékes olajos magvakat tartalmaz,...
Vörös pesto főzéshez, a krémek vagy szójakrémek alternatívája. Fogyasztás előtt rázza fel. A tartály felbontása után legfeljebb 5 napig hűtve tartható. Próbálja ki mártásokban, levesekben, pörköltekben, zöldségekben vagy tésztákban. Finom,...
Az Alce Nero cékla és karfiol pesto a legjobb organikus összetevők felhasználásával készül. Alacsony zsírtartalmú, ideális tésztaöntetként vagy pirítósra, szendvicsre kenve. Összetevők: Cékla* (41%), hagyma*, karfiol* (10%), burgonya*, zeller*, almaecet*,...
Zöld pesto főzéshez, a krémek vagy szójakrémek alternatívája. Fogyasztás előtt rázza fel. A tartály felbontása után legfeljebb 5 napig hűtve tartható. Próbálja ki mártásokban, levesekben, pörköltekben, zöldségekben vagy tésztákban. Finom,...