A kurkuma az indiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga jótékony hatással van az anyagcserére, az emésztésre, májvédő hatású, epehajtó, vértisztító. Karbantartja a vérkeringést, és a koleszterinszintet. Aktív összetevője a kurkumin, ismert antioxidáns, gyulladásgátló, vírus-,...
A gyömbér nem csak kiváló ízesítő: számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatással van, ezért érdemes minél több étkezéseinket tenni, sőt, akár kúraszerűen fogyasztani. A gyömbérben 115 bioaktív összetevő található, amelyek közül...
A kék spirulina por egy rendkívül tápláló szuperélelmiszer, amelyet a spirulina mikroalga kék pigmentjéből, a fikocianinból nyernek. Gazdag antioxidánsokban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, támogatva az immunrendszert és fokozva az...
A ceylon fahéj por egy igazi fűszeres kincs az ízletes ételek kedvelőinek. Gazdag antioxidánsokban és ásványi anyagokban, mint például vas és kalcium, támogatják az immunrendszert és a csontok egészségét. Használd...
A Tulsi (szent bazsalikom, indiai bazsalikom) gyógyító hatásai elismertek, az ayurvéda gyógyászat ősrégi idők óta használja. Vitaminokban, flavonoidokban, antocianinokban és fenolos savakban gazdag. A kozmetikában fertőzésgátló, méregtelenítő, antioxidáns, gyulladásgátló és...
Aloe Vera Gél gyümölcs darabokkal - Az 1 literes kiszerelésű aloe vera gél igazi frissességet és ápolást nyújt bőrödnek. Gazdag A-, C-, és E-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, amelyek segítik hidratálni...
A spenót, másik nevén paraj értékes zöldségnövényünk, gátolja a szervezet savasodását, lúgosít. Korábban a népi gyógyászatban is alkalmazták, jótékony hatása miatt már évszázadokkal ezelőtt az egyik legértékesebb zöldségfélének tartották. Magnéziumtartalma...