A gyömbér nem csak kiváló ízesítő: számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatással van, ezért érdemes minél több étkezéseinket tenni, sőt, akár kúraszerűen fogyasztani. A gyömbérben 115 bioaktív összetevő található, amelyek közül...
A kék spirulina por egy rendkívül tápláló szuperélelmiszer, amelyet a spirulina mikroalga kék pigmentjéből, a fikocianinból nyernek. Gazdag antioxidánsokban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, támogatva az immunrendszert és fokozva az...
A Tulsi (szent bazsalikom, indiai bazsalikom) gyógyító hatásai elismertek, az ayurvéda gyógyászat ősrégi idők óta használja. Vitaminokban, flavonoidokban, antocianinokban és fenolos savakban gazdag. A kozmetikában fertőzésgátló, méregtelenítő, antioxidáns, gyulladásgátló és...
Bár lehet, még sosem hallottál a Triphal, de már több mint 1000 éve gyógyító gyógymódként. Ez a gyógynövényes főzet három Indiában őshonos gyógynövényből áll. A hagyományos ájurvédikus gyógyászat egyik...
Az amla port az indiai egres őrölt leveleiből készítik. Az ayurvédikus gyógyászatban évszázadok óta használják a hasmenéstől a sárgaságig mindenre. Egy 2009-es kísérlet során a kutatók megállapították, hogy az amla...