A kurkuma az indiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga jótékony hatással van az anyagcserére, az emésztésre, májvédő hatású, epehajtó, vértisztító. Karbantartja a vérkeringést, és a koleszterinszintet. Aktív összetevője a kurkumin, ismert antioxidáns, gyulladásgátló, vírus-,...
A gyömbér nem csak kiváló ízesítő: számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatással van, ezért érdemes minél több étkezéseinket tenni, sőt, akár kúraszerűen fogyasztani. A gyömbérben 115 bioaktív összetevő található, amelyek közül...
A kék spirulina por egy rendkívül tápláló szuperélelmiszer, amelyet a spirulina mikroalga kék pigmentjéből, a fikocianinból nyernek. Gazdag antioxidánsokban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, támogatva az immunrendszert és fokozva az...
A ceylon fahéj por egy igazi fűszeres kincs az ízletes ételek kedvelőinek. Gazdag antioxidánsokban és ásványi anyagokban, mint például vas és kalcium, támogatják az immunrendszert és a csontok egészségét. Használd...
A Tulsi (szent bazsalikom, indiai bazsalikom) gyógyító hatásai elismertek, az ayurvéda gyógyászat ősrégi idők óta használja. Vitaminokban, flavonoidokban, antocianinokban és fenolos savakban gazdag. A kozmetikában fertőzésgátló, méregtelenítő, antioxidáns, gyulladásgátló és...
Aloe Vera Gél gyümölcs darabokkal - Az 1 literes kiszerelésű aloe vera gél igazi frissességet és ápolást nyújt bőrödnek. Gazdag A-, C-, és E-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, amelyek segítik hidratálni...
Bár lehet, még sosem hallottál a Triphal, de már több mint 1000 éve gyógyító gyógymódként. Ez a gyógynövényes főzet három Indiában őshonos gyógynövényből áll. A hagyományos ájurvédikus gyógyászat egyik...
A spenót, másik nevén paraj értékes zöldségnövényünk, gátolja a szervezet savasodását, lúgosít. Korábban a népi gyógyászatban is alkalmazták, jótékony hatása miatt már évszázadokkal ezelőtt az egyik legértékesebb zöldségfélének tartották. Magnéziumtartalma...
Az amla port az indiai egres őrölt leveleiből készítik. Az ayurvédikus gyógyászatban évszázadok óta használják a hasmenéstől a sárgaságig mindenre. Egy 2009-es kísérlet során a kutatók megállapították, hogy az amla...