A barnarizs nem egy külön rizsfajta, hanem csak abban különbözik a fehér rizstől, hogy hántoláskor rajta hagyják az értékes tápanyagokban gazdag réteget (korpa és csíra rész). A kása készítésekor semmilyen...
A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható. A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a köleshez és nem...
A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgombából készül, amelyet hőkezeléssel és szárítással inaktívvá tesznek. Így kelesztésre a sörélesztőpehely nem alkalmas, de magas fehérje-, vitamin és ásványi anyagtartalma miatt érdemes beilleszteni...
A hajdina eredetileg nem tartozik a gabonafélék közé (a keserűfűfélék családjába tartozik), de mégis nagyon hasonló, mint külalakra, mint beltartalmi értékre és a felhasználási lehetőségek tekintetében is. A kása készítésekor...
Összetevők:Gluténmentes zabpehely, datolya, olívaolaj, fahéj (0,6%), tengeri só, vanília. Tartalmazhat dióféléket, földimogyorót és szezámmagot. Egyéb allergének: A termék dióféléket, földimogyorót és szezámmagot felhasználó üzemben készült Átlagos tápérték 100g termékben:Energia:1480kJ/354kcal Zsír:7g...
Az alacsony cukortartalmú N&Z Zabpehelynek számos felhasználási módja létezik, leggyakoribb vízben való felfőzése. Használjuk panírozásra vagy töltelékes ételeinkhez! Gyümölcsökkel, lekvárokkal is ízesíthetjük, valamint kekszek és édességek készítéséhez is remek. Mivel...
Az epres kókuszos granola egy ízletes és frissítő választás reggelire vagy nassolásra. Gazdag, ropogós zabpehellyel, melyet édesít a lédús eper és a kókuszreszelék harmonikus kombinációja. Ez a granola nem csupán...
Dél-Amerikából származó álgabona, amelyet már többezer évvel ezelőtt is ismertek és termesztettek, de csak cc. 40 éve figyeltek fel kimagasló beltartalmi értékeire. Az amarant nem tartalmaz glutént, így az arra...