Az agavé szirup édes és egészséges alternatíva a cukornak. Ez a természetes édesítőszer gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például B-vitaminok és kálium, amelyek támogatják az energiatermelést és az idegrendszer...
Összetevők: nádmelasz A nádmelasz a nádcukor gyártása során képződik. Sötét színű, sűrű édes folyadék. Már az ókorban kezdték használni gyógyító hatása miatt.A Lyle’s Black nádmelasz nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat, tartósítószereket, egyéb...
A rizsszirup egy édesítőszer, amelyet rizsből készítenek. Ez egy alternatíva lehet a hagyományos cukornak vagy más édesítőszereknek. A rizsszirupot széles körben használják ételek és italok édesítésére, különféle sütemények, müzlik, desszertek...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként...
Az Agavé szirup egy édesítőszer, amelyet az agávé növény nektárjából készítenek. Ez a természetes édesítőszer gyakran használatos az ételkészítésben és édesítésre, mint alternatíva a cukor vagy más édesítőszerek helyett. A...
Datolyaszirup egy természetes édesítőszer, amelyet datolya gyümölcsből készítenek. Gazdag ásványi anyagokban, például káliumban, vasban és magnéziumban. A datolyaszirupot gyakran használják édességek, italok és pékáruk édesítésére, és azoknak, akik elkerülik a...