Bio mandula főzőtejszín, a tej- és szójakrémek alternatívája. Felbontás előtt jól rázza fel. Felbontás után tartsa hűtőben, és 5 napon belül fogyassza el. Összetevők: Víz, mandula*(7%), magas olajsavtartalmú napraforgóolaj*, stabilizátorok...
A mandulából készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat előtt alaposan rázza fel. Összetevők: víz, mandula* (7%), napraforgó olaj*,...
A kókuszból készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat előtt alaposan rázza fel. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Összetevők: kókusztej*...
A kesudióból készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat előtt alaposan rázza fel. Összetevők: víz, kesu* (7%), napraforgó olaj*,...