Jelenleg a magyar piacon a fellelhető kókuszkrémek közül az egyik legsűrűbb textúrájú és az egyik legzsírosabb állagú kókuszkrém, melynek révén íze karakteres, állaga krémszerű. Tökéletesen alkalmas gluténmentes, laktózmentes ételek, italok...
Laktóz- e´s gluténmentes vegán termék. Alkalmas tejszín vagy tejföl helyettesítésére, sütéshez, főzéshez, édességekhez.Kiváló a tejszín helyettesítésére, tejmentes diéta esetén, legyen szó laktózérzékenységről, paleo, vegetáriánus, vegán vagy ketogén étrendről. Desszertekhez, ázsiai...
Alkalmas tejszín vagy tejföl helyettesítésére, sütéshez, főzéshez, édességekhez. Kiváló a tejszín helyettesítésére, tejmentes diéta esetén, legyen szó laktózérzékenységről, paleo, vegetáriánus, vegán vagy ketogén étrendről. Desszertekhez, ázsiai ételekhez, fagylaltokhoz is felhasználható,...
Bio mandula főzőtejszín, a tej- és szójakrémek alternatívája. Felbontás előtt jól rázza fel. Felbontás után tartsa hűtőben, és 5 napon belül fogyassza el. Összetevők: Víz, mandula*(7%), magas olajsavtartalmú napraforgóolaj*, stabilizátorok...
A mandulából készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat előtt alaposan rázza fel. Összetevők: víz, mandula* (7%), napraforgó olaj*,...
A kókuszból készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat előtt alaposan rázza fel. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Összetevők: kókusztej*...
A kesudióból készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat előtt alaposan rázza fel. Összetevők: víz, kesu* (7%), napraforgó olaj*,...