Az aminosavakat gyakran a fehérjék építőköveinek is nevezik. Olyan vegyületek, amelyek kritikus szerepet töltenek be szervezetünkben. Olyan létfontosságú folyamatokhoz van rájuk szükséged, mint a fehérjék, hormonok és neurotranszmitterek építése. Az aminosavak... Tovább olvasom
Az aminosavakat gyakran a fehérjék építőköveinek is nevezik. Olyan vegyületek, amelyek kritikus szerepet töltenek be szervezetünkben. Olyan létfontosságú folyamatokhoz van rájuk szükséged, mint a fehérjék, hormonok és neurotranszmitterek építése. Az aminosavak a fehérjében gazdag élelmiszerekben, például a húsban, a halban és a szójában koncentrálódnak. Számos tényezőtől függően esszenciális, feltételesen esszenciális vagy nem esszenciális kategóriába sorolják őket.
A glicin úgynevezett aminosav (nem esszenciális), amelyet a szervezet önmaga számára csak kis mennyiségben képes előállítani. A glicin segít a szervezetnek a glikogén és a zsírok szállításában, lebontásában, ezzel növelve...
A glicin úgynevezett aminosav (nem esszenciális), amelyet a szervezet önmaga számára csak kis mennyiségben képes előállítani. A glicin segít a szervezetnek a glikogén és a zsírok szállításában, lebontásában, ezzel növelve...
Fehérjekeverék 20 féle aminosavval, B6-Vitaminnal. A termék a nélkülözhetetlen (esszenciális) és a szervezet működése szempontjából fontos aminosavakat a normál életműködéshez szükséges optimális mennyiségben tartalmazza. A felhasznált aminosavak a normál vérkeringés, az...
A lizin esszenciális aminosav, amelyet a táplálékkal vagy étrend-kiegészítéssel kell bevinni. A lizin szükséges a szervezetben lévő összes fehérje előállításához, és szükséges a kollagén és elasztin szerkezeti fehérjék fenntartásához, amelyek...
A glutamint feltételesen esszenciális aminosavnak tekintik, ami azt jelenti, hogy bizonyos körülmények között a szervezetnek több glutaminra lehet szüksége, mint amennyit elő tud állítani. A szervezetben a glutamin egy fő...
A glutamint feltételesen esszenciális aminosavnak tekintik, ami azt jelenti, hogy bizonyos körülmények között a szervezetnek több glutaminra lehet szüksége, mint amennyit elő tud állítani. A szervezetben a glutamin egy fő...
Az L-prolin egy aminosav, amely szükséges a kollagéntermeléshez. A kollagén a fő szerkezeti fehérje, amely az összes emberi kötőszövetet alkotja, beleértve a bőrt, az inakat, a szalagokat, az ízületeket, a...
Gal Glicin - 250g A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, ezért süteményekbe és forró...
Gal Glicin - 500g A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a kollagénben. Mellékíz nélkül, édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmazható. Hőálló, így süteményekbe és forró...