A ginzenget évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban. Ez a lassan növő, rövid, húsos gyökerű növény a termesztési időtől függően háromféleképpen osztályozható: friss, fehér vagy vörös. A friss ginzenget... Tovább olvasom
A ginzenget évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban. Ez a lassan növő, rövid, húsos gyökerű növény a termesztési időtől függően háromféleképpen osztályozható: friss, fehér vagy vörös. A friss ginzenget 4 év előtt, a fehér ginzenget 4-6 év között, a vörös ginzenget pedig 6 vagy több év után takarítják be. Ennek a gyógynövénynek számos fajtája létezik, de a legnépszerűbb az amerikai ginzeng (Panax quinquefolius) és az ázsiai ginzeng (Panax ginseng). Az amerikai és az ázsiai ginzeng aktív vegyületek koncentrációjában és a szervezetre gyakorolt hatásában különbözik. Úgy tartják, hogy az amerikai ginzeng nyugtató hatású, míg az ázsiai ginzeng élénkítő hatású. A ginzeng két jelentős vegyületet tartalmaz: a ginzenozidokat és a gintonint. Ezek a vegyületek kiegészítik egymást az egészségügyi előnyök biztosítása érdekében.
Hatóanyag: Ginseng, rhodiola, ginkgo bilobaAdagolás: Napi egy ampulla, éhgyomorra elfogyasztva, nagy pohár vízzel leöblítve.Összetevők: Ginseng gyökér kivonat, rhodiola gyökér kivonat, ginkgo biloba levél kivonatFigyelmeztetés: Terhesek és gyermekek ne fogyasszák.Egyéb allergén...
Ez a szájon át szedhető folyékony formula egyesíti a természet két legértékesebb összetevőjét - a ginzenget, amely Kínában több mint 5000 éve a legjobban tisztelt tonizáló gyökér, és a méhkirálynő...
Hatóanyag: ginsenosidAdagolás: Napi egy ampulla, éhgyomorra elfogyasztva, nagy pohár vízzel leöblítve.Összetevők: desztillált víz, panax gyökér kivonatFigyelmeztetés: Terhesek és gyermekek ne fogyasszák.Egyéb allergén információ: nem ismert