A mediterrán jellegű Vegabond vegán krém igazi mediterrán életérzést visz a konyhába. Kellemesen fűszeres és könnyen kenhető, így pillanatok alatt készíthetünk belőle ízletes szendvicseket vagy akár szószokat. Friss zöldségekkel és...
A magyaros jellegű Vegabond vegán krém kenyérfeltétként, szendvicsként elkészítve, ropogós zöldségekkel mártogatósként és szószok ízesítéséhez is remek választás. Kizárólag növényi alapú, természetes összetevőkből készül. Alapja a napraforgó mag, magyaros jellegét...
A "Monti" genovai pesto kizárólag olasz bazsalikom (36%) felhasználásával készül. A bazsalikom finom illata egy kiváló olasz sajt erős jegyével párosul: Pecorino. Az összes összetevő így házasodik össze, hogy egy...
Eredeti olasz recept szerint készült, enyhén diós, fűszeres vegán pesto, friss bazsalikommal. Ajánljuk tésztákhoz, saláták, zöldségtálak ízesítésére. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó és hamar felhasználandó. Sajt helyett értékes olajos magvakat tartalmaz,...
Füstös ízű, hagyományosan magyaros ízvilágú pástétom savanyított tarkabab alappal. Vásárlóink véleménye alapján ez a krém azoknak is a kedvence, akik egyéb esetben nem kedvelik különösebben a gombát. Kevésbé jellemző rá...
Bio mangalica zsír. Összetevők: 100% bio szőke mangalica zsírnak való szalonna Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 3760 kJ / 902 kcalZsír: 100g Amelyből telített zsírsavak: 40gSzénhidrát: 0g Amelyből cukrok: 0g Fehérje:...
Összetevők: bio mangalica tepertő 52%, bio vöröshagyma, bio mangalicazsír, bio Édes Rózsa (bio paprika, só), bio sózott fokhagyma (bio fokhagyma, só Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 2410 kJ / 585 kcalZsír:...