A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben a Gabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a gabiyo baracklekvár sem tartalmaz...
A bogyókat leggyakrabban nyersen, cukorral és tejszínnel fogyasztják, de az áfonyaleves is nagyon finom. Hogy szezonon kívül is élvezhesse a bogyós gyümölcsök ízét, egész évben kínáljuk bogyókonzervjeinket. Ebben a javaslatunkban...
100%dzsem 60%-nyi füge és gyümölcslé egyvelege.Cukor hozzáadása nélkül készült és semmilyen édesítőszert nem tartalmaz így kitűnően beilleszthető az egészségtudatos , reform táplálkozásba.Összetevők: füge 60%,szőlőlé koncentrátum , zselésítő anyagÁtlagos tápérték 100g...
A GabiJó áfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmust sűrítményt és a stevia növény kivonatát használjuk fel. Áfonyalekvárunk előnye, hogy a hagyományos lekvárokhoz képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is rendelkezik. Ez különösen fontos...