Akár főzésről, akár sütésről van szó, a különleges sajtolásos eljárással készített konyhai alapanyag használatának és fogyasztásának előnyeit nap mint nap tapasztalhatja! Ételeinek minden esetben kellemes és gazdag ízvilágot varázsol. A...
A szódabikarbóna tulajdonképpen a nátrium-hidrogén-karbonát hétköznapi neve, a leggyakrabban kristályos szemcséjű, fehér színű por formában találkozunk vele. A német gyártású alapanyagot tartalmazó Naturae Group Étkezési Szódabikarbónát konyhánkban számos formában felhasználhatjuk,...
Az Európai Unióban készített termék 100%-ban természetes cukoralkoholt tartalmaz. Ez a növényi édesítőszer azoknak ajánlott, akik vágynak az édes íz,de tudatosan is étkeznének. A hagyományos cukor kiváló alternatívája megtalálható zöldségekben,...
Az L-aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Összetevők: 100% L-aszkorbinsav Átlagos tápérték 100g termékben: Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin kémiai megnevezése, melyről köztudott, hogy elengedhetetlen...
A kókuszvirágcukor egy természetes édesítőszer, melyet a kókuszpálma virágjának nedvéből készítenek. Ez a kiváló alternatíva a hagyományos cukroknak, mivel magasabb tápértékkel rendelkezik és alacsonyabb glikémiás indexű. A kókuszvirágcukor gazdag ásványi...
A parajdi só természetes eredetű kősó, amelyet a Románia erdélyi részén található Parajd sóbányájából bányásznak. A parajdi só a hagyományos bányászati módszereknek köszönhetően megőrzi természetes ásványi anyag tartalmát, így egyedülálló...