Az agavé szirup édes és egészséges alternatíva a cukornak. Ez a természetes édesítőszer gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például B-vitaminok és kálium, amelyek támogatják az energiatermelést és az idegrendszer...
Összetevők: nádmelasz A nádmelasz a nádcukor gyártása során képződik. Sötét színű, sűrű édes folyadék. Már az ókorban kezdték használni gyógyító hatása miatt.A Lyle’s Black nádmelasz nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat, tartósítószereket, egyéb...
A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként...
Datolyaszirup egy természetes édesítőszer, amelyet datolya gyümölcsből készítenek. Gazdag ásványi anyagokban, például káliumban, vasban és magnéziumban. A datolyaszirupot gyakran használják édességek, italok és pékáruk édesítésére, és azoknak, akik elkerülik a...
A gyömbér nagyon népszerű fűszernövény, amelyet íze és számos gyógyhatása miatt egyaránt kedvelnek.Összetevők: Nádcukor*, víz, gyömbér* (1%)Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 1211kJ/300kcal Zsír 0 g -amelyből telített zsírsavak: 0g Szénhidrát: 71g...