Biogazdálkodók és -feldolgozók vagyunk, akik 1978 óta elkötelezettek a jó élelmiszerek előállítása mellett, ami a földet és annak termékenységét tisztelő mezőgazdaság eredménye. Több mint 1000 olaszországi és több mint 10... Tovább olvasom
Biogazdálkodók és -feldolgozók vagyunk, akik 1978 óta elkötelezettek a jó élelmiszerek előállítása mellett, ami a földet és annak termékenységét tisztelő mezőgazdaság eredménye. Több mint 1000 olaszországi és több mint 10 000 kis családi gazdaságot egyesítünk.
Több mint 40 éve választjuk az ökológiai gazdálkodást, ügyelve a bolygónk és az ott élő emberek közötti kényes egyensúlyra: ezért döntöttünk úgy, hogy mindkettő jólétét szolgáló élelmiszereket állítunk elő. Olyan termékek, amelyek szintetikus kémia nélkül termesztett nyersanyagokból készülnek, a legnagyobb tisztelettel a föld és az azt művelő emberek iránt. Termékeink tartósítószertől és adalékanyagtól mentesek.
Mára körülbelül 400 termékünk van : tészta , rizs , paradicsompüré és - pép , zöldségek , hüvelyesek és levesek , omlós tészta , gyümölcslevek és nektárok , kompótok és méz , szénsavmentes zöldségitalok és a bébiételek. Ezeken túl fagyasztott élelmiszereket, fagylaltokat is forgalmazunk valamint bio, latin-amerikai termelőktől: kávé , csokoládé , kakaó , cukornád , basmati rizs és tea is a listánkon van.
Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige régióban termesztett almából állítják elő. A nyersanyag kiváló minőségének köszönhetően ennek az organikus almaecetnek az íze intenzív. Alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek,...
Az Alce Nero cékla és karfiol pesto a legjobb organikus összetevők felhasználásával készül. Alacsony zsírtartalmú, ideális tésztaöntetként vagy pirítósra, szendvicsre kenve. Összetevők: Cékla* (41%), hagyma*, karfiol* (10%), burgonya*, zeller*, almaecet*,...
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom. Kényelmes, 10 kockát tartalmazó kiszerelésben elérhető. Összetevők: só, nádcukor*,...
Az Alce Nero krémlevesek 100%-ban növényi alapúak és alacsony zsírtartalmúak. Hidegen is fogyasztható, de perceken belül felmelegíthető. Összetevők: víz, borlotti bab* (15%), karfiol* (10%), sárgarépa*, hagyma*, zeller*, extra szűz olívaolaj*...
A gyártási folyamat megőrzi ennek a tipikusan őszi gyümölcsnek az aromáját, illatát és ízét. Próbálja ki pirítóssal vagy sütemények és desszertek összetevőjeként. Összetevők: gesztenye (48%), sűrített szőlőlé egyéb allergének: Diófélék,...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A...
Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő érettségi fokon betakarított paradicsomot átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák...
Alce Nero bio zöld olajbogyót Pulgia-ban termesztik. Csak akkor szüretelik, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az olajbogyókat alaposan megvizsgálják, hogy megfelelő minőségűek legyenek. A bogyókat egészben,...