A kurkuma az indiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga jótékony hatással van az anyagcserére, az emésztésre, májvédő hatású, epehajtó, vértisztító. Karbantartja a vérkeringést, és a koleszterinszintet. Aktív összetevője a kurkumin, ismert antioxidáns, gyulladásgátló, vírus-,...
Hagyományos kurkumákhoz képest kb. 27-szeres a hasznosulás! A gyulladás visszafordítása és hatékony megakadályozása érdekében alkották meg a Wise Tree Naturals a Kurkuma Spektrum készítményt. Kiemelkedő hatékonyságát a vízoldékony kurkuminoidoknak köszönheti, melynek következtében...
Az olajfa (Olea europaea) évezredek óta szerves része a mediterrán és közel-keleti kultúráknak. Bár a hagyományos gyógynövénykutatók elsősorban teákban használták leveleit, az élelmiszerekben is felhasználták. Az olajfa különböző részei közül...
Az Olajfa levél kivonat fogyasztása támogathatja a szív és érrendszer, valamint az immunrendszer megfelelő működését, és a megfelelő koleszterinszint fenntartását. Az Olajfalevél kivonat, 40-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a hidegen...
Az MSM ill. metil-szulfonil-metán számos számos néven ismert, mint például a DMSO2 , a metil-szulfon , vagy a dimetil-szulfon . Az MSM a természetben megtalálható kén szerves alakja. Fellelhető számos...
A spenót, másik nevén paraj értékes zöldségnövényünk, gátolja a szervezet savasodását, lúgosít. Korábban a népi gyógyászatban is alkalmazták, jótékony hatása miatt már évszázadokkal ezelőtt az egyik legértékesebb zöldségfélének tartották. Magnéziumtartalma...