A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület.Főleg a gyümölcsök, termések héjában a héj második, harmadik sorában fordul elő. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található...
Az olajfa (Olea europaea) évezredek óta szerves része a mediterrán és közel-keleti kultúráknak. Bár a hagyományos gyógynövénykutatók elsősorban teákban használták leveleit, az élelmiszerekben is felhasználták. Az olajfa különböző részei közül...
Az Olajfa levél kivonat fogyasztása támogathatja a szív és érrendszer, valamint az immunrendszer megfelelő működését, és a megfelelő koleszterinszint fenntartását. Az Olajfalevél kivonat, 40-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a hidegen...
Adagolás: 3×10-20 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható. Használat előtt felrázandó!Összetevők: Növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz, Galagonya bogyó, Medvehagyma levél, Fehér fagyöngy ágvég, Galagonya virágos hajtásvég, Rozmaring...
Fehér eperfa- Morus alba A fehér eperfa levél teája magas antioxidáns hatásokkal rendelkezik, csökkenti a vércukor- és a koleszterinszintet, gyulladáscsökkentő, C-vitamin tartalma pedig kiemelkedő. Elkészítés: 1 teáskanál fehér eperfa levelet 150...