Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% A csokoládéban lévő rizsszirup adja meg a terméknek a teljes tej jellegét. Ajánljuk mindazoknak, akik mindennemű állati eredetű összetevőről le szeretnének mondani, illetve azoknak,...
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 45% A kókusztej és az enyhén karamell ízű kókuszvirágcukor tökéletes élvezetet nyújt. Összetevők :kókuszvirágcukor* 43%,kakaómassza*, kakaóvaj*, finommá őrölt kókusz* 9%, kókusztejpor (kókusztej*, maltodextrin) 8%, bourbon...
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% Összetevők: nádcukor*, mogyoró* 21%, kakaóvaj*, kakaómassza*, rizsszirup* 7%, kakaópor*, tengeri só*, emulgátor: szójalecitin és bourbon vanília *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. egyéb allergének: nyomokban dió,...
Ne mondj le a krémes, édes, kényeztető csokoládé-élményről! Mindössze 2,6 g /100 g természetes cukortalom, kompromisszumok nélküli íz, hazai fejlesztésű prémium, vegán csokoládé, kolumbiai kakaóbabból.Összetevők: Kakaómassza, kakaóvaj, kókusztejpor (kókusztej, maltodextrin),...
Fehérjében gazdag, magas rostartalmú kézműves csokoládé barnarizs-fehérjével, kókuszitallal, banánnal és édesítőszerrel. Íme egy páratlan csokoládékülönlegesség (nem csak) az Y generációnak. Egyrészt vegán, tehát nem csak laktóz, hanem tejfehérje mentes is,...
Szelénben, cinkben, rézben és omega-3 zsírsavakban gazdag, egyedi technológiával gyártott magyar kézműves termék, amely a roppanós bio lenmag crunchy és a selymes kókusztej házasságából született. Rostban gazdag termék.Összetevők: kakaómassza, kakaóvaj,...