Ricinusolaj - 100ml

Ár899 Ft

Készleten
Készletinformációk
GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

  • A futárnál átvételkor készpénzben és bankkártyával is fizethetsz, de Apple Pay-el és bankkártyával is fizethetsz oldalunkon
ÁTVÉTEL BOLTJAINKBAN
  • Vedd át a rendelésed szállítási díj nélkül, összeghatártól függetlenül, akár aznap a megjelölt Bio-Barát boltokban
  • A boltok listáját ide kattintva éred el
  • A csomagodat szinte azonnal összekészítjük, így gyorsan végezhetsz a bevásárlással

Részletes termékleírás

Ricinusolaj /Ricinus communis/ - Sokoldalúan felhasználható növényi olaj, kiváló hajápoló-, bőrápoló-, szappan- és kozmetikum alapanyag. Alkalmazhatjuk önmagában, vagy házilag készített krémünkben, szappanunkban. Extra szűz, bőrápoló hatású, a hajat pedig fényessé és selymessé varázsolhatja. Segíthet a sebgyógyulás felgyorsításában is.


Használati javaslat: Önmagában, hígítás nélkül is használható bőrre, hajra, körmökre, szempillákra, de előszeretettel alkalmazzák natúrkozmetikumokban, natúr szappanokban és hajápoló készítményekben. Készíthetsz belőle arckrémet, kézkrémet, arctisztítót, arcolajat és szappant is.


Ingredients:: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil / Extra Virgin Ph.Eur

⭐ Természetes összetevők

A termék gondosan válogatott, természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készül.

⭐Megbízható minőség

Olyan termékeket kínálunk, amelyekre nap mint nap számíthatsz – legyen szó táplálkozásról, egészségről vagy önmagad ápolásáról.

⭐Gyors házhozszállítás

Házhozszállítás gyorsan és egyszerűen.