8 egyszerű módja annak, hogy a testmozgás beilleszthető legyen a rohanó életmódba 

zSÓFI

2023.04.06.

Olvasási idő:

10 perc

Nincs időd eljutni az edzőterembe? Szorítsd be a testmozgást a legelfoglaltabb napjaid közé ezzel a 8 egyszerű módszerrel, hogy a testmozgást beilleszd a rohanó életmódba. 

10 perces edzés reggeli előtt

Ha 25 perccel korábban tudsz felkelni, akkor van időd inni egy pohár vizet, elvégezni egy 10 perces intenzív edzést, és lezuhanyozni. Válogass a közösségi médiában megtalálható több száz ingyenes videó közül, vagy olvasd el cikkünket, melyben 5 napi gyakorlatot mutatunk be! Keress intervallum edzést, köröket vagy testsúlyos edzést. Céljaidat írd össze és vezesd folyamatosan!

kókusz a kókuszolaj alapanyaga

 Sétálj, ha mész valahova

A napi ingázásod legalább egy részét gyalog tudod megtenni? Minden extra gyaloglás hozzájárul a napi lépésszámodhoz. A gyaloglás kalóriát éget, fokozza a szív- és érrendszeri kondíciót, és segít a lábak edzésében. 

kókusz a kókuszolaj alapanyaga

Napközbeni edzés 

Ha ebédidőben van időd egy kis edzésre, ragadd meg a lehetőséget. Mik a jó lehetőségek a napközbeni edzésre? Egy jógaóra, egy úszás, egy rövid edzőtermi edzés vagy egy szabadtéri futás, ha van lehetőséged lezuhanyozni az edzések végén. 

kókusz a kókuszolaj alapanyaga

Séta ebédidőben

Sétálj egyet a szabadban ebédidőben. Használd a sétát a helyi teendők elvégzésére, vagy kapcsolj ki, és használd magadra szánt időnek. Egy gyors tempójú séta napközben kalóriát égetsz és támogatod az érzelmi jólétet. 

kókusz a kókuszolaj alapanyaga

Sétálós megbeszélések 

Te is képes vagy arra, hogy a munkahelyi kultúrát az egészség és a jóllét kultúrájára változtassad? Nézd meg, hogy néhány megbeszélését, vagy a kollégákkal folytatott beszélgetéseket nem az asztal mellett, hanem egy séta közben lehetne-e lebonyolítani. 

kókusz a kókuszolaj alapanyaga

Állj talpra a munkahelyeden

Használj ki minden lehetőséget arra, hogy napközben aktívabb legyél. Inkább állj, mint ülj. Az üzeneteket gyalog és ne e-mailben kézbesítsed. Az apró tettek összeadódnak, és segítenek a súlygyarapodás és a rossz egészségi állapot elleni küzdelemben. 

kókusz a kókuszolaj alapanyaga

Menj el az edzőterembe, mielőtt hazamész 

Ha hazaérsz, lehet, hogy nincs kedved edzeni. Ezért hazafelé menet indulj el az edzőterembe, vagy egy edzési órára.

kókusz a kókuszolaj alapanyaga

Egy esti séta 

Vacsora után használd ki a tévézésre és az internetezésre szánt időt arra, hogy helyette sétálj egyet. Ez remek módja annak, hogy felzárkózz a pároddal és a gyerekekkel, és megbeszéljétek a napotokat. Vagy kihasználhatod az időt egy podcast vagy hangoskönyv meghallgatására is. 

kókusz a kókuszolaj alapanyaga

Vitaminok a sportolás mellé: Holland & Barrett vitaminok

OLDAL TETEJÉHEZ