Akár főzésről, akár sütésről van szó, a különleges sajtolásos eljárással készített konyhai alapanyag használatának és fogyasztásának előnyeit nap mint nap tapasztalhatja! Ételeinek minden esetben kellemes és gazdag ízvilágot varázsol. A...
A hideg sajtolás folyamán megőrizhető a kókuszdió összes pozitív tulajdonsága és a szerkezete sem módosul. Szilárd állapotban fehér, folyékonyan pedig áttetsző, mint a víz, valamint enyhén kókuszos íze, aromája van....
Összetevők: 100% tökmagolaj Átlagos tápérték 100g termékben:energia: 3695 kJ/ 899 kcalzsír: 99,8 g amelyből telített zsírsavak: 21,13 gszénhidrát: 0 g amelyből cukrok: 0 gfehérje: 0,2 gsó: 0 g
Összetevők: 100% lenmagolajÁtlagos tápérték 100g termékben:energia: 3693 kJ/ 898 kcalzsír: 99,81 g amelyből telített zsírok: 9,03 g amelyből egyszeresen telített zsírsavak: 19,02 g amelyből többszörösen telítetlen zsírok: 71,8 g Omega-3: 56,32...
Bio mangalica zsír. Összetevők: 100% bio szőke mangalica zsírnak való szalonna Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 3760 kJ / 902 kcalZsír: 100g Amelyből telített zsírsavak: 40gSzénhidrát: 0g Amelyből cukrok: 0g Fehérje:...
A Nature Cookta Mandulaolaj édes mandulából készül vegyszermentesen, hideg sajtolással. A rózsafélék családjába tartozó mandulafa terméséből nyerik. Konyhai alkalmazásánál már pár csepp mandulaolajjal is kivételes ízvilágot varázsolhatunk. Konyhai felhasználása során...