A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgombából készül, amelyet hőkezeléssel és szárítással inaktívvá tesznek. Így kelesztésre a sörélesztőpehely nem alkalmas, de magas fehérje-, vitamin és ásványi anyagtartalma miatt érdemes beilleszteni...
A barnarizs nem egy külön rizsfajta, hanem csak abban különbözik a fehér rizstől, hogy hántoláskor rajta hagyják az értékes tápanyagokban gazdag réteget (korpa és csíra rész). A kása készítésekor semmilyen...
Az alacsony cukortartalmú N&Z Zabpehelynek számos felhasználási módja létezik, leggyakoribb vízben való felfőzése. Használjuk panírozásra vagy töltelékes ételeinkhez! Gyümölcsökkel, lekvárokkal is ízesíthetjük, valamint kekszek és édességek készítéséhez is remek. Mivel...
Összetevők:zabpehelyegyéb allergének:Nyomokban glutén, szezámÁtlagos tápérték 100g termékben:Energia 1699 kJ (402 kcal) Zsír 7,6 g - ebből telített zsírsavak 1,46 g Szénhidrát 71,0 g - ebből cukor 1,5 g Fehérje 12,4...
A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgombából készül, amelyet hőkezeléssel és szárítással inaktívvá tesznek. Így kelesztésre a sörélesztőpehely nem alkalmas, de magas fehérje-, vitamin és ásványi anyagtartalma miatt érdemes beilleszteni...