A hosszú főzési idő miatt már lemondtál a barna rizsről? A Biopont kínálatában gyors változatot is találhatsz, amely ugyanolyan gyorsan elkészül, mint fehér rokona! Miért válaszd a barna rizst? Először...
Felhasználási javaslat: Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottórizs közül a Carnaroli hajlamos leginkább arra, hogy szétfőjön. Rizottó receptfajták:...
A Jázmin rizs,nevét a jellegzetes illatáról kapta, aromáját pedig 1-1,5 évig megőrzi. Vastartalma segít a vérképződésben, szeléntartalma pedig immunerősítő hatású.Összetevők: bio aromás jázmin rizs (fehér)egyéb allergének: nincs keresztszennyeződésÁtlagos tápérték 100g termékben:Kalória: 1545...
A vörös rizs rendkívül népszerű étellé vált az utóbbi időkben. Ezt a rizsfajtát erjesztéssel állítják elő a Monascus Purpureus, vagyis a közönséges vörös élesztőgomba segítségével. Ez egy ősi módszer, melyet már Japánban...
A rizst nyilván Neked sem kell bemutatnunk, hiszen mindenki ismeri ezt az ételt. Te is unod, hogy mindig összetapadnak a rizsszemek? Szeretnéd rizsből is a legjobb bio minőséget adni családodnak?...