A szódabikarbóna tulajdonképpen a nátrium-hidrogén-karbonát hétköznapi neve, a leggyakrabban kristályos szemcséjű, fehér színű por formában találkozunk vele. A német gyártású alapanyagot tartalmazó Naturae Group Étkezési Szódabikarbónát konyhánkban számos formában felhasználhatjuk,...
Az alacsony cukortartalmú N&Z Zabpehelynek számos felhasználási módja létezik, leggyakoribb vízben való felfőzése. Használjuk panírozásra vagy töltelékes ételeinkhez! Gyümölcsökkel, lekvárokkal is ízesíthetjük, valamint kekszek és édességek készítéséhez is remek. Mivel...
Összetevők:kukoricaegyéb allergének:-Átlagos tápérték 100g termékben:Energia 1434 kJ (344 kcal) Zsír 0 g - amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 86 g - amelyből cukrok 0 g Fehérje 0,5 g Só...
Összetevők: 100% szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát)Átlagos tápérték 100g termékben: Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag. Beépítése a mindennapi étkezésünkbe több szempontból is jótékony hatású. Hogy miért is? Alapvetően a szódabikarbóna a...
Összetevők:100% nátrium-hidrogén-karbonátAz étkezési szódabikarbóna, vagy más néven nátrium-hidrogén-karbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban: jól használható süteményekhez, tésztákhoz sütőpor helyett, vÍzben oldva, belsőleg fogyasztva erősen lúgosító hatású, nagyszerű segítő gyomorégés...
Ajánljuk különböző ételek panírozására, mivel rendkívül ízletes és tökéletes állagú végeredményt eredményez. A Cassava, Manióka, Tápióka vagy Gari megnevezés mind ugyanazt jelöli, egy gyökérből kivont, tisztított lisztet, darát. Nyugat-Afrika kedvelt mindennapi...
A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Ajánlott a tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez. Rövidebb főzési idővel kevesebb édesítő hozzáadása szükséges ételek készítésénél....