Enyhén csípős bio mustár A Byodo közepesen csípős mustár krémességével, finom csípősségével és fűszeres ízével csábít. Csak a legjobb 100%-ban bio alapanyagok találhatók benne. A fűszerek és a német mustármagvak titkos keveréke...
A Veganéz egy alacsony zsírtartalmú növényi majonéz, fogyaszthatják ételérzékenyek és vegánok is! Gluténmentes üzemben készül, tisztított, szűrt vízzel. Az állati eredetű alapanyagokkal való érintkezés teljesen kizárt (tej, tojás, hús). Összetevők: tisztított...
A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre...
A tea bio bodzamousse-al nemcsak felmelegít, hanem fél ábécényi vitamint is biztosít. Ez a gyümölcs az egyik legrégebbi gyógyhatású gyümölcs, minden második, az őszi-téli szezonban reklámozott patikai készítmény tartalmazza. A...
A kókusz nedvéből és egy kis tengeri sóból készült kókuszos aminó szósz tökéletes alternatívát jelentenek a szójaszószhoz, amely természetesen glutén- és szójamentes. Ez a sokoldalú szósz édes és sós ízű,...
Vegán padlizsános-paradicsomos szósz, minőségi összetevőkből, ha gyorsan szeretnél valami finomat ebédelni/vacsorázni. Sok-sok zöldséggel, természetes növényi alapanyagokból készítjük, amit neked már csak melegíteni kell.Melegítsd fel a szószt néhány perc alatt serpenyőben...