Akár főzésről, akár sütésről van szó, a különleges sajtolásos eljárással készített konyhai alapanyag használatának és fogyasztásának előnyeit nap mint nap tapasztalhatja! Ételeinek minden esetben kellemes és gazdag ízvilágot varázsol. A...
A hideg sajtolás folyamán megőrizhető a kókuszdió összes pozitív tulajdonsága és a szerkezete sem módosul. Szilárd állapotban fehér, folyékonyan pedig áttetsző, mint a víz, valamint enyhén kókuszos íze, aromája van....
A nyílgyökés vagy Maranta arundinacea feltehetően az első háziasított növény volt Dél-Amerikában. Az őslakosok nem étkezési célra, hanem a nyilak által okozott sebeik gyógyítására használták a nyílgyökér kivonatát. A mai...
Összetevők: 100% tökmagolaj Átlagos tápérték 100g termékben:energia: 3695 kJ/ 899 kcalzsír: 99,8 g amelyből telített zsírsavak: 21,13 gszénhidrát: 0 g amelyből cukrok: 0 gfehérje: 0,2 gsó: 0 g
A teljes kiőrlésű lisztekben a gabona korpája is megtalálható, amely tápanyagokban gazdag és segíti az emésztést. Használja egészsége érdekében sütéshez-főzéshez, akár finomliszttel fele-fele arányban keverve. A teljes kiőrlésű gabonákból készült...
Összetevők: búzasikér A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz...