Akár főzésről, akár sütésről van szó, a különleges sajtolásos eljárással készített konyhai alapanyag használatának és fogyasztásának előnyeit nap mint nap tapasztalhatja! Ételeinek minden esetben kellemes és gazdag ízvilágot varázsol. A...
A hideg sajtolás folyamán megőrizhető a kókuszdió összes pozitív tulajdonsága és a szerkezete sem módosul. Szilárd állapotban fehér, folyékonyan pedig áttetsző, mint a víz, valamint enyhén kókuszos íze, aromája van....
Összetevők: búzasikér A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz...
A nyílgyökés vagy Maranta arundinacea feltehetően az első háziasított növény volt Dél-Amerikában. Az őslakosok nem étkezési célra, hanem a nyilak által okozott sebeik gyógyítására használták a nyílgyökér kivonatát. A mai...
Összetevők: 100% lenmagolajÁtlagos tápérték 100g termékben:energia: 3693 kJ/ 898 kcalzsír: 99,81 g amelyből telített zsírok: 9,03 g amelyből egyszeresen telített zsírsavak: 19,02 g amelyből többszörösen telítetlen zsírok: 71,8 g Omega-3: 56,32...