Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2023.12.19.
Olvasási idő:
3 perc
A mogyoróvajas zabkása tápláló és ízletes reggeli lehetőség, mivel ötvözi a zabkása rostokban gazdag, lassan felszívódó szénhidrátjait a mogyoróvajban lévő egészséges zsírokkal és fehérjékkel. Ez a kombináció hosszan tartó telítettség érzetet biztosít, segítve a vércukorszint stabilizálását és az energia fenntartását. Emellett a mogyoróvajantioxidánsokat is tartalmaz, ami hozzájárulhat az egészséges életmódhoz.
Kategória: Reggeli
Előkészítési idő: 5 perc
Adag: 1 db
Fagyasztási idő: 0 óra
Nehézség: Könnyű
Allergének: Gluténmentes, Cukormentes, Vegán
1. Lépés
Főzd a zabpelyhet: Egy közepes lábasban melegítsd fel a növényi tejet, majd add hozzá a zabpelyhet. Keverd folyamatosan, amíg besűrűsödik és a zabpelyhék megpuhulnak.
2. Lépés
Édesítsd ízlés szerint: Adj hozzá édesítőszert ízlésednek megfelelően. Vigyázz, hogy ne legyen túl édes, mivel a banán és a karamellás mogyoróvaj is hozzáad édességet.
3. Lépés
Tálald és díszítsd: Öntsd a zabkását tálba, majd tálald friss vagy fagyasztott bogyós gyümölcsökkel, a felkarikázott banánnal és egy nagy evőkanál mogyoróvajjal.
Már kész is! :)