Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2023.12.01.
Olvasási idő:
3 perc
A kakaó kiváló forrása az antioxidánsoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, például magnéziumnak és vasnak. Ezenkívül számos egészségügyi előnyhöz kapcsolódik, beleértve a szív- és érrendszeri egészség támogatását, a hangulatjavítást és a memória fokozását. A kakaó emellett tartalmaz olyan vegyületeket, mint a teobromin, amely élénkítő hatású lehet. Próbáld ki ezt az egészséges forró csoki receptet!
Kategória: Ital
Előkészítési idő: 5 perc
Adag: 1 ital
Fagyasztási idő: 0 óra
Nehézség: Könnyű
Allergének: Gluténmentes
1. Lépés
Melegítsd fel a mandulatejet egy lábasban közepes lángon.
2. Lépés
Add hozzá a kakaóport, mézet (vagy juharszirupot), vaníliát és sót. Keverd, amíg a kakaópor feloldódik.
3. Lépés
Ne hagyd, hogy felforrjon, csak melegítsd meg alaposan. Öntsd csészékbe, és élvezd az egészséges forró csokoládét!
Kész is! :)