Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2024.11.22.
Olvasási idő:
3 perc
A mézeskalács kiváló desszert lehet, mivel ízletes és tápláló összetevőket tartalmaz, mint például a méz, fűszerek és antioxidánsok. Ezek az összetevők támogathatják az emésztést, biztosíthatnak energiát, és antioxidánsok révén védelmet nyújthatnak a sejteknek. A mézeskalács fogyasztása emellett kellemes hangulatot teremthet az ünnepek alkalmával, és hagyományosan kapcsolódik a karácsonyi időszakhoz.
Kategória: Desszert
Előkészítési idő: 5 perc
Adag: 10-12 db
Sütési idő: 10-12 perc
Nehézség: Könnyű
Allergének:
1. Lépés
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy tálban keverd össze a lisztet, fűszereket, szódabikarbónát és sót.
2. Lépés
Egy másik tálban keverd össze a mézet, olvasztott kókuszolajat, tojást és vaníliát.
3. Lépés
Add hozzá a nedves hozzávalókat a szárazhoz, és keverd össze sima tésztává. Készíts mézeskalács formákat a tésztából, majd süsd őket 10-12 percig, vagy amíg aranybarna nem lesznek.
Kész is! :)