Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2023.01.28.
Olvasási idő:
2 perc
A gránátalma alacsony kalória- és zsírtartalmú, de magas rost-, vitamin- (C-vitaminban, K-vitaminban és káliumban) is gazdag és ásványianyag-tartalma. Az előnyök közé tartoznak az antioxidánsok, az immunitás és az állóképesség. Léteznekgránátalma levek, szörpök is, de önmagában a gránátalma magvak is kellemesen fogyaszthatóak gyümölcs tálban, vagy akár csokoládéba mártva, mi az utóbbi receptet hoztunk el nektek!
Kategória: Uzsonna
Előkészítési idő: 5 perc
Adag: 4 db
Fagyasztási idő:1 óra
Nehézség: Könnyű
Allergének: Gluténmentes, Cukormentes, Vegán
Mint mindannyian tudjuk a gránátalma tele van csupa jó vitaminokkal, antioxidáns és nagyon finom ropogós! Mit szólnál egy csokis gránátalmás falatkához? Próbáld ki! :)
1. Lépés
Olvasszuk össze az étcsokoládét és a kókuszolajat (csupán néhány percig kell).
2. Lépés
A gránátalma magokat egy nagy tálba helyezzük és a csokoléba mártsuk.
3. Lépés
Egy kanállal formázz kis halmokat egy sütőpapírra és szólt meg néhány szem sóval.
Kész is! :)