Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2023.03.06.
Olvasási idő:
3 perc
A zabkását már szinte mindenki ismeri, hiszen egyre népszerűbb a fogyasztása. A zab a világ egyik legegészségesebb gabonái közé tartozik. A zabpehely rostokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag. A zab jó forrása a tiaminnak, magnéziumnakés cinknek.
A zabot ma már sokféleképpen lehet fogyasztani: turmixokban, kásákban, muffinokban, kenyerekben, müzliszeletekben és még sorolhatnánk. Egyél te is egészséges gabonát!
Kategória: Desszert
Előkészítési idő: 3 perc
Adag: 1 adag
Fagyasztási idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
Allergének: Gluténmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Vegán
Növényi alapú és egyszerű elkészíteni. Ha te is meguntad már a zabkását és nincs időd a reggelivel foglalkozni, készítsd el még előző este ezt a kását és reggel csak el kell fogyasztanod!
1. Lépés
Keverd össze a zabpelyhet, a vizet és a kókuszvirágcukrot, mad 90másodpercig tedd a mikróba és hagyd állni 5 percig.
2. Lépés
Helyezd a zabréteg tetejére a vaníliás fehérjés pudingot.
3. Lépés
30másodpercig a mikróba olvaszd fel a csokit, majd add hozzá a joghurtot és a mandulatejet.
4. Lépés
Szórd meg a tetejét kókuszreszelékkel, és hagyd a hűtőben legalább 2 órán át.
Jó étvágyat! :)