Zsófi

2023.09.21.

Olvasási idő:

3 perc

Pizza gorgonzolával, rozmaringgal és fügével

Tudjuk, hogy a pizzát szinte mindenki szereti. Próbáltál már egy kicsit különlegesebb ízvilágot, sőt gluténmentesen? A Schnitzer pizzalap segítségével kipróbálhatod a gorgonzolás, rozmaringos, fügés pizzát. A pizzalap egy különlegesen fejlett receptúrával készül, amely a legjobb gluténmentes összetevőket használja fel. Rugalmas és könnyen kezelhető, így könnyedén elkészítheted rajta a saját ízlésednek megfelelő gluténmentes pizzát otthon, élvezve a hagyományos pizzák ízét és textúráját, de glutén nélkül

Pizza gorgonzolával, rozmaringgal és fügével


Kategória: Ebéd/Vacsora

Előkészítési idő: 10 perc

Adag: 1 db

Fagyasztási idő: 0 óra

Nehézség: Könnyű

Allergének: Gluténmentes

Alapanyagok


Elkészítés


1. Lépés

Először mossuk meg és kenjük be a fügét és a rozmaringot. A fügét és a hagymát felszeleteljük. A Gorgonzolát minél kisebb kockákra vágjuk.

2. Lépés

Tegye a crème fraîche-t, a tejfölt, a tejet és a 15 g Gorgonzolát a fűszerekkel együtt egy keverőtálba. Az összes hozzávalót habverővel jól összekeverjük.

3. Lépés

A pizzalapot egyenletesen megkenjük a krémmel. Ezután helyezze a fügét és a hagymát a pizzára. A maradék Gorgonzolát szeletekre vágjuk, és a pizzára kenjük. Végül adjuk hozzá a friss rozmaringot a pizzához. 

A pizzát 200°C-on alsó és felső hőfokon, közepes fokozaton süssük kb 10-12 percig.


Kész is! :)

OLDAL TETEJÉHEZ