Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2023.09.21.
Olvasási idő:
3 perc
Tudjuk, hogy a pizzát szinte mindenki szereti. Próbáltál már egy kicsit különlegesebb ízvilágot, sőt gluténmentesen? A Schnitzer pizzalap segítségével kipróbálhatod a gorgonzolás, rozmaringos, fügés pizzát. A pizzalap egy különlegesen fejlett receptúrával készül, amely a legjobb gluténmentes összetevőket használja fel. Rugalmas és könnyen kezelhető, így könnyedén elkészítheted rajta a saját ízlésednek megfelelő gluténmentes pizzát otthon, élvezve a hagyományos pizzák ízét és textúráját, de glutén nélkül.
Kategória: Ebéd/Vacsora
Előkészítési idő: 10 perc
Adag: 1 db
Fagyasztási idő: 0 óra
Nehézség: Könnyű
Allergének: Gluténmentes
1. Lépés
Először mossuk meg és kenjük be a fügét és a rozmaringot. A fügét és a hagymát felszeleteljük. A Gorgonzolát minél kisebb kockákra vágjuk.
2. Lépés
Tegye a crème fraîche-t, a tejfölt, a tejet és a 15 g Gorgonzolát a fűszerekkel együtt egy keverőtálba. Az összes hozzávalót habverővel jól összekeverjük.
3. Lépés
A pizzalapot egyenletesen megkenjük a krémmel. Ezután helyezze a fügét és a hagymát a pizzára. A maradék Gorgonzolát szeletekre vágjuk, és a pizzára kenjük. Végül adjuk hozzá a friss rozmaringot a pizzához.
A pizzát 200°C-on alsó és felső hőfokon, közepes fokozaton süssük kb 10-12 percig.
Kész is! :)