Nincs termék a kosaradban
Zsófi
2023.02.20.
Olvasási idő:
3 perc
A gyümölcsök rendszeres fogyasztását mindenki ajánlja, hiszen tele vannak értékes vitaminokkal, amik szükségesek a mindennapokban. A zöld alma nem csupán finom, hanem C-vitaminban, A-vitaminban, antioxidánsokban és fitonutriensekben gazdag. Sőt még rostot, káliumot, fehérjét és K-vitamint is tartalmaz.
Az almát nagyon sokféleképpen tudjuk felhasználni, például gyümölcssalátákban, mézzel, fahéjjal vagy akár mogyoróvajjal is! Mi az utóbbi verziót hoztuk el nektek, nézzük milyen finomságot készítettünk belőle.
Kategória: Uzsonna
Előkészítési idő: 5 perc
Adag: 6 db
Fagyasztási idő: 0 óra
Nehézség: Könnyű
Allergének: Gluténmentes, Cukormentes, Vegán
Te is szereted az almát? Próbáltad már a mogyoróvajas csokis verzióját? :) Nézzük milyen finomságot készítettünk!
1. Lépés
Karikákra szeleteld fel az almát.
2. Lépés
Kend le mogyoróvajjal.
3. Lépés
Szórd meg étcsoki darabokkal vagy tetszés szerint, amivel szeretnéd.
Jó étvágyat! :)