Zsófi

2023.08.17.

Olvasási idő:

3 perc

Tökmagkrémes szendvics zöldségekkel

Indítsd a napot egy különleges tökmagkrémes szendviccsel! A magas fehérje-, rost- és egészséges zsírtartalom hosszan tartó energiát biztosít, míg az omega-3 zsírsavak az agyra és szívünkre jótékony hatást gyakorolnak. Gazdag ásványi anyagok és vitaminok segítenek az egészség megőrzésében, míg az alacsonyglikémiás index stabil vércukorszintet biztosít. Ez a könnyen elkészíthető, színes reggeli szendvics a rohanó napokban is tökéletes választás a frissesség és vitalitás érdekében!

Tökmagkrémes szendvics zöldségekkel


Kategória: Reggeli/Desszert

Előkészítési idő: 5 perc

Adag: 2-3 szelet

Fagyasztási idő: 0 óra

Nehézség: Könnyű

Allergének: Gluténmentes, Laktózmentes, Cukormentes

Alapanyagok


Elkészítés


1. Lépés

Kezdd azzal, hogy előkészíted a friss zöldségeket. Mosd meg és szeleteld fel őket vékonyra. Válaszd ki a kedvenc zöldségeidet, hogy a szendvics színes és ízletes legyen.

2. Lépés

Kenj meg egy vagy két szelet teljes kiőrlésű kenyértökmagkrémmel. Ha szeretnéd, ízlés szerint fűszerezheted a tökmagkrémet.

3. Lépés

Helyezd rá a szeletekre a friss zöldségeket. Kombinálhatsz többféle zöldséget a színek és ízek változatossága érdekében. Sózd és borsozd meg a zöldségeket ízlés szerint. Opcionálisan szórhatsz rá frissen apróra vágott petrezselymet is.

4. Lépés

Ez egy könnyen elkészíthető és egészséges szendvics recept, amely tele van friss zöldségekkel és ízletes tökmagkrémmel. Jó étvágyat! :)


Kész is! :)

OLDAL TETEJÉHEZ