Zsófi

2023.08.17.

Olvasási idő:

3 perc

Töltött panini recept

A Schnitzer Panini Zabbal egy ízletes gluténmentes zabtekercs 27%-os zabtartalommal, ropogós bio zabpehellyel, amelyet kifejezetten az egészségtudatos fogyasztók számára fejlesztettek ki. Ez a recept egy finom zabbal töltött panini szendvics, amely ropogós héjjal és lágy belsejével rendelkezik. Ideális választás lehet reggeliként, uzsonnára vagy gyors harapnivalóként bármikor, amikor finom és tápláló ételt szeretnél élvezni.

Töltött panini zabbal


Kategória: Reggeli/Uzsonna

Előkészítési idő: 25 perc

Adag: 12 db

Fagyasztási idő: 0 óra

Nehézség: Könnyű

Allergének: Gluténmentes, Laktózmentes, Cukormentes

Alapanyagok


Elkészítés


1. Lépés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Először kör alakú bemélyedést vágunk a zsemle tetején, és távolítsuk el a morzsát és a héjat, hagyjunk egy lyukat a töltéshez. Minden zsemlébe szórjunk egy teáskanál parmezán sajtot. A tojásokat sózzuk, borsozzuk, majd a tejszínnel habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a kockákra vágott szalonnát.

2. Lépés

Tegye a tekercseket egy tűzálló edénybe, és töltse meg a hagymás és sonkás keverékkel. Végül szórjunk a tetejére egy kis parmezánt.

3. Lépés

Előmelegített sütőben 20 percig sütjük, amíg a tojásos keverék megszilárdul és a tekercsek aranybarnák nem lesznek.

4. Lépés

Kivesszük, 5 percig hűlni hagyjuk, és apróra vágott petrezselyemmel tálaljuk.


Kész is! :)

OLDAL TETEJÉHEZ