PRiscilla

2022.10.06.

Olvasási idő:

3 perc

Októberi újdonságink

Erre a hónapra is készültünk nektek új termékekkel, amelyeket most akciós bevezető áron tudtok megrendelni. Próbáljátok ki a Pom-Pom kozmetikumokat amelyek Európába készülnek és gazdagok antioxidásokban és C-vitaminban. Kaphatóak nálunk a magyar Kopjary 383 ásványvizek, amelyek jótékony hatásairól lejjebb olvashattok. Ha pedig ökotudatosabban szeretnétek otthon mosni, akkor remek megoldás lehet az új Herbow mosó- és öblítőszerek. 

Ennek a szuper kozmetikai márkának a készítményei magas hatóanyag-tartalmúak, bőrbarát formulák, az alapanyagokat ellenőrzött európai forrásból szerzik be és kizárólag kutatásokkal alátámasztott hatóanyagokat használnak. Termékeik állatkísérlet-mentesek, nem tartalmaznak alkoholt, szilikont, parabéneket és kőolajszármazékokat. A készítményeik többek között peptideket, antioxidánsokat, természetes növényi kivonatokat tartalmaznak.

Ideális ajándékötlet minden hölgy számára.


Itt az ideje antioxidánsokkal feltölteni a bőröd! A PURE Vitamin C arczselé C-vitamin származék tartalmának köszönhetően egyszerre fokozza bőröd ragyogását és természetes kollagéntermelését. A Mangóvajas szappan  intenzív narancs illatú, gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt. Gazdag hidratáló hatását és krémes habját a kókuszvaj, a sheavaj és a nagy mennyiségű mangóvaj egyvelegének köszönheti.

Sale Off
Happy-Melon-Q10-ajakapolo-5g
1 890 Ft
Sale Off
HAPPY-SWEET-ORANGE-ajakapolo-5g
1 890 Ft

383 ásványvizek

A Kopjary 383 természetes magyar ásványvíz, termékeiket a Magyar Tudományos Akadémia stabil izotópanalízise által igazolta, hogy több ezer évvel ezelőttről származik. Egészséges mértékű ásványi anyagokat tartalmaz, valamint jótékony élettani hatása van: regenerálja a sejteket, serkenti a bőr, a haj és a köröm megújulását, illetve táplálja azokat. Természetesen lúgos ásványvíz, így segít kiegyensúlyozni az elsavasodott táplálkozásunkat.


Többfajta ízből tudsz választani, a termékeik között megtalálható szénsavmentes , málna-citrom, menta-lime-citrom, bodzavirág-citrom-lime és szőlő-levendula ízésítésű is.

Sale Off
5 990 Ft
Sale Off
16 990 Ft

Herbow mosó- és öblítőszerek

Sajnos egyre több allergiás és más típusú megbetegedést okoznak a különböző mosó- és öblítőszerek.


Tudtad, hogy általában a ruhák 80%-a nem erősen szennyezett, ezért nincs szükség vegyi alapú mosószerekre?


Közepesen szennyezett ruháink számára elegendő egy természetes szappantartalmú mosóaktív anyag. Ebben van segítségünkre a Herbow. A Herbow termékei növényi és ásványi összetevőkből állnak, mosási hatékonyságuk kiváló, ráadásul a csomagolásuk is újrahasznosított. Ajánljuk figyelmedbe a környezetbarát, mosódió alapú termékek széles választékát:

Sale Off
5 990 Ft
Sale Off
16 990 Ft

Vásárold meg a termékeket a webshopunkban, vagy kérd kollégáink segítségét személyesen a boltjainkban!

Kérdésed van? Írj nekünk!

OLDAL TETEJÉHEZ