Zsófi

2024.04.12.

Olvasási idő:

3 perc

Zöld smoothie recept 

A szuper zöld smoothie elkészítésekor használt alapanyagok, mint például a kelkáposzta, zeller, zöld alma, citrom, gyömbér és chlorella, mind hozzájárulnak az egészséghez. Rostbangazdag, segítik az emésztést és hosszabb ideig teltségérzetet biztosítanak. C-vitaminban és antioxidánsokban gazdagok, erősítik az immunrendszert és védik a sejteket. A gyömbér gyulladáscsökkentő hatással bír, támogatja az emésztőrendszert. A chlorella pedig tele van fehérjével és vitaminokkal, támogatva az energiaszintet és az általános egészséget. Összességében a szuper zöld smoothie finom és tápláló választás az egészséges életmódhoz.

Zöld smoothie recept


Kategória: Ital

Előkészítési idő: 5 perc

Adag: 1 ital

Fagyasztási idő: 0 óra

Nehézség: Könnyű

Allergének: Gluténmentes, Cukormentes, Vegán

Alapanyagok


Elkészítés


1. Lépés

Moss meg alaposan minden zöld alapanyagokat. Vágd fel a kelkáposztát, a zellert és a gyömbért kisebb darabokra, hogy könnyebben turmixolható legyenek. Helyezd az összes hozzávalót a turmixgépbe. 

2. Lépés

Adj hozzá citromlevet és a chlorella port. Önts hozzá 1-2 csészényi tiszta vizet vagy jégkockákat a turmixolóban, hogy az állag igény szerint krémesebb vagy hígabb legyen.

3. Lépés

Turmixold az összetevőket addig, amíg teljesen sima állagú, és nincsenek darabos részek. Öntsd a smoothie-t poharakba és azonnal fogyaszd, hogy a lehető legtöbb tápanyagot megőrizze.


Kész is! :)

OLDAL TETEJÉHEZ